Skip to main content

L’Escalante prepara una adaptació per a públic infantil i familiar de La revolta dels animals

Traslladar a l’univers infantil la novel·la de George Orwell La revolta dels animals és el repte que ens hem marcat en la nostra última producció pròpia de la temporada:  Rebel·lió. Un espectacle per a públic familiar on Marea Danza i La Teta Calva fusionen el ball flamenc i la dramatúrgia contemporània per a adaptar esta rondalla crítica sobre la condició humana als espectadors més xicotets.

Destinat a xiquets i xiquetes majors de 6 anys, l’espectacle, estarà al Teatre Martín i Soler del Palau de les Arts del 14 d’abril fins el 2 de maig.

           Entrades: https://bit.ly/39MtXOI 

Producció d’espectacles per al Centre Teatral Escalante en la temporada 2021-2022

Introducció

El Centre d’Arts Escèniques Escalante desitja continuar amb els seus projectes de producció i exhibició adreçats a la infantesa i la joventut. Espectacles amb un segell propi que oferisquen qualitat i diversitat i que garantisquen la igualtat d’oportunitats per a tots els professionals i potencien la presència de tots els llenguatges escènics.

A tal fi, per a la temporada 2021-2022, el Centre d’Arts Escèniques Escalante vol rebre propostes per a la producció d’espectacles per tal de valorar-los com a futures produccions.

Criteris

Perquè la recepció de projectes siga el més òptima possible, es demana que s’envien en un arxiu únic amb el nom del projecte i el creador (per exemple: LUNA_L’HORTATEATRE), en el qual s’especificarà la documentació següent:

  • Títol, creador/a i companyia.
  • Sinopsi.
  • Proposta visual i d’intencions.
  • Públic al qual va adreçada la proposta.
  • Proposta de material didàctic per a treballar als col·legis i/o instituts.
  • Currículum i/o trajectòria del creador/a o de la companyia.
  • Proposta d’equip creatiu, artístic i tècnic.
  • Proposta pressupostària de producció (el pressupost es regirà pel model pressupostari que teniu a disposició en el següent enllaç).
  • Contacte del creador/a o de la companyia.
  • Qualsevol altra informació que es considere oportuna.

Criteris de valor en consideració:

  • Espectacles i/o propostes que utilitzen el valencià com a llengua vehicular (en cas d’utilitzar-se algun tipus de llenguatge verbal).
  • S’avaluarà positivament la paritat als equips creatius i artístics.
  • Que els espectacles s’adrecen a un públic específic amb propostes originals de captació de públics i/o material didàctic.
  • Inclusió en la programació de totes les disciplines escèniques. ( A l’hora de la selecció es tindrà en compte propostes que no estiguen contemplades en edicions anteriors)

En aquest sentit es busquen espectacles amb les característiques següents:

Tot el material s’enviarà en un arxiu únic al correu electrònic programacio.escalante@dival.es

En cas que l’equip de l’Escalante necessite informació addicional, es posarà en contacte amb els encarregats del projecte, així doncs, cal assenyalar-ne una persona de contacte.

El termini de recepció de projectes es tancarà el dilluns 18 d’abril a les 23:59 hores.

La diputada delegada de Teatres
Glòria Tello Company

Et portem la millor programació teatral a casa amb la garantía Escalante

Subscriu-te a la nostra newsletter i et portem a casa la millor programació d’arts escèniques per a tota la família amb la garantia del segell Escalante.

Som el projecte escènic per a la infància i la joventut amb un major recorregut històric: més de dos milions d’espectadors, més de 40 produccions pròpies, més de 5.000 representacions i nombrosos premis Max, de la Generalitat Valenciana, de la AAPV, de l’AVETID, de la Crítica Teatral Valenciana, i la definitiva Medalla de Plata del Ministeri de Cultura.

 

Amb un recorregut de més de tres dècades, som una experiència teatral única en tota Espanya consolidada com el projecte escènic per a xiquets-as i joves més important de l’Estat.

Subscriu-te en https://bit.ly/2ZLWwGI

#SomEscalante

Lluna s’acomiada aquest cap de setmana

  1. Mentre la missió del Perseverance avança en Marte, Lluna, de L’Horta Teatre, continua orbitant al Teatre Principal de València. Aquesta aventura escènica sense límits s’acomiada aquest cap de setmana dels escenaris. Última oportunitat de viure aquest viatge a la imaginació i la il·lusió espacial que ja han gaudit centenars d’espectadors menuts i grans.

     

 

  1. 👉Dissabte 13 de març a les 18:00h

    📣📣Diumenge 14 doble sessió a les 11:30h i 18:00h

    En valencià. + 8 anys.

    Entrades 5€  https://bit.ly/3jaLLqq

L’Escalante  amb la partitat en les arts escèniques

A l’Escalante apostem i seguim treballant per aconseguir una autèntica paritat en les arts escèniques a través de la nostra programació, la nostra Escola i les nostres activitats.

En el Dia Internacional de la Dona celebrem el talent femení i felicitem a les directores, dramaturgues, creadores, ballarines, programadores, dissenyadores de vestuari, d’attrezzo, caracterització, audiovisuals, producció, escenografia, fotografia, imatge, vídeo, distribuïdores, etc.., que han estat present en aquesta temporada. Gràcies pel vostre talent i professionalitat!