Skip to main content
Seminari

Allò que l’actor amaga

Octubre amb Fernando Soto

75€
26/10/2020 30/10/2020

Fi d’inscripció: Dilluns 19 d’octubre

Info

En nombroses ocasions, en el nostre dia a dia, quan ens enfrontem a un conflicte, una situació delicada, o un assumpte compromés, normalment no diem el que volem o hem de dir, intentem utilitzar estratègies per arribar a una resolució, unes vegades per temor, unes altres per prudència i unes altres per diverses raons. De vegades les estratègies no funcionen i és quan hem de prendre una decisió radical i descobrir les nostres vertaderes cartes. Pensant en això i buscant la seua analogia en el terreny actoral, el que com a director m’interessa per damunt de molts aspectes, seria el treball de què hi ha darrere del que es veu.

El que s’amaga darrere del text, el que ha d’amagar l’actor per a no vendre l’escena des d’un primer moment. Diguem que, al treballar una escena hem de treballar dues: la que està escrita i la que està per escriure. En este cas treballarem escenes i seqüències que prepararem partint d’estes premisses. Algunes d’elles és possible que es graven a manera d’exercici audiovisual (sobretot treballant els primers plans) per a poder visionar el resultat a fi d’analitzar-lo i comentar-lo. El seminari serà molt pràctic, es treballarà per parelles que hauran de formar-se prèviament a l’inici del taller, i memoritzar els textos per a poder rendibilitzar el temps de la sessió.

Descarregues

Horario de Secretaría Escuela

De lunes a viernes de 9:00 a 13:00h y de 17:00 a 18.30h

Para más información, escola.escalante@dival.es
o al teléfono 601 738 316

Centre Juvenil d’algirós
C/Campoamor, 91
46022 Valencia
M. 601 738 316

Horari
OCTUBRE
DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES DISSABTE DIUMENGE
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
10:00 > 15:00
27
10:00 > 15:00
28
10:00 > 15:00
29
10:00 > 15:00
30
10:00 > 15:00
31  

Professorat

Fernando Soto

Fernando Soto (Madrid, 1968) és director i actor, llicenciat en Art Dramàtic en la RESAD (1992).

Com a actor, ha treballat en nombroses produccions, en el Teatre de l’Abadia en el qual ha participat en espectacles com a Maridos y mujeres, Sobre Horacios y Curiaceos, Me acordaré de todos vosotros, La melancolía de King Kong o Medida por Medida. També se li ha pogut veure en espectacles com a Perfectos desconocidos dirigit per Dani Guzmán, La Avería dirigit per Blanca Portillo, Alejandro y Ana amb Animalario Teatro, en el Centre Dramàtic Nacional amb Madre Coraje o La ciudad oscura d’Antonio Rojano, o en el Teatre Espanyol amb Don Juan, El Loco de los Balcones o interpretant a Sancho Panza en Yo soy El Quijote de la Mancha text de José Ramón Fernández al costat de José Sacristán entre altres treballs.

En cinema ha treballat amb directors com Daniel Monzón (Celda 211), Paco León (Kiki) Ángeles González Sinde (Una palabra tuya, La suerte dormida), Imanol Uribe (Miel de Naranjas), Alberto Rodríguez (After), Eduardo Chapero Jackson (Verbo), Julien Leclerq (The Informant), Alex de la Iglesia (Balada triste de trompeta).

En televisió ha intervingut en nombroses sèries com La casa de papel, Amar es para siempre, La Catedral del mar, Isabel, Alatriste, Homicidios, Vive cantando, La pecera de Eva, Frágiles, Sin tetas no hay paraíso, Doctor Mateo, Hospital Central, Aida, Vientos de agua, La que se avecina, El rey, Mi gitana, Cuestión de sexo, La señora, Guante blanco, La princesa de Eboli, Mario Conde (los días de gloria), Los Serrano.

Entre els seus treballs com a director destaquen La Estupidez de Rafael Spregelburd, Drac Pack de Najwa Nimri, Carlos Dorrego i Emilio Tome. Constelaciones, de Nick Payne. El minuto del payaso, de José Ramón Fernández. Babilonia, de José Ramón Fernández. Las Cervantas de Jose Ramon Fernandez e Inma Chacón. Taxidermia de un gorrión, de Oskar Galán, Onán de Nacho Faerna, Trainspotting de Harry Gibson, Bailar en la Oscuridad a partir del film de Von Trier, Autopsia, de José Manuel Mora. Rulos y Prohibido besar, de Ángeles González Sinde. Hámster, de Santiago Cortegoso. La virtud de la torpeza y Delirare, de Cristina Redondo. És director i coautor dels espectacles Mejorcita de lo mío i Al final todos nos encontraremos, creació col·lectiva programada en el Teatre de l’Abadia.

Director d’espectacles en el patrimoni per a la Productora EscenaTe amb la qual dirigeix treballs en espais com el Museu del Prado, Jardín del Capricho o la Muralla de Ávila.

Fernando Soto