Skip to main content

Última oportunitat per veure Rebel·lió

El remolí escènic i flamenc de l’última producció de l’Escalante, Rebel·lió, s’acomiada aquest diumenge 2 de maig del Palau de les Arts després de quasi un mes en cartell. Funcions que s’han guanyat tant les ovacions del públic com l’èxit de la crítica teatral.

Més de dos mil espectadors no han volgut perdre’s aquest potent espectacle amb què menuts i adults han gaudit de l’energia, el poder i el talent bolcat en l’escenari per l’equip de Marea Danza i La Teta Calva.

Rebel·lió, l’adaptació en clau femenina de la novel·la universal de George Orwell, La revolta dels animals, oferirà les seues dues últimes funcions aquest diumenge 2 de maig a les 17.00 i 19:00 h.

 

                                                    Vos esperem!

                               Més informació i entrades: https://bit.ly/39MtXOI

Acomiadem la temporada teatral amb  Menut Teatre per despertar el imaginari emocional en la primera infància

En maig acomiadem la temporada teatral amb Menut Teatre. Un cicle dedicat a la primera infància que acollirà el MUVIM del 6 al 23 de maig amb quatre espectacles que busquen despertar les emocions a través de l’humor, la dansa, el teatre d’objectes, la música, els contes o la poesia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Convidem als xiquets i xiquetes més menuts a iniciar-se en les arts escèniques a través de quatre propostes molt originals que utilitzen diferents llenguatges escènics per a emocionar i estimular els sentits del públic infantil. Muntatges divertits i sensorials que acompanyen i ajuden a través del joc escènic al creixement dels més xicotets de la casa, a gestionar les seues pors, donar curs a la fantasia i despertar el seu imaginari emocional i intel·lectual.

📣📣 Funcions dobles a las 17:00 y 18:30h al MUVIM

+info:  https://escalantecentreteatral.dival.es/ciclo/menut-teatre?parentID=875

 

Convocatòria del premio de teatre infantil Teatre Escalante 2021

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.by 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria el text complet es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/557384)

Primer. Participants.

Podran participar totes les persones majors d’edat, que tinguen complits els 18 anys en el dia en què finalitze el termini per a la presentació de les obres i que no hagen sigut guardonats en edicions anteriors.

Segona. Objecte.

Distingir la millor obra inèdita de literatura dramàtica per al públic infantil escrita en valencià.

Tercer. Bases reguladores.

Ordenança General de Subvencions de l’Excel·lentíssima Diputació de València, aprovades per acord plenari de 28 de març de 2017. (BOP núm. 101 de 29 de maig de 2017)

Quarta. Quantía.

El guanyador rebrà un premi en metàl·lic de 5.000 euros, subjecte a la fiscalitat vigent.

Cinquena. Termini de presentació.

Des de el 22 d`abril al 22 de juliol de 2021.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 3 mesos comptats a partir de l’endemà al de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el BOP.

Enllaç al formulari