Skip to main content

Lluna amplia les seues funcions els caps de setmana

Planetes, estreles i galàxies gravitaran pel Teatre Principal fins a mitjan març amb Lluna, la nova producció del Teatre Escalante i L’Horta Teatre. Un viatge pel cosmos, dirigit per Juan Pablo Mendiola, a través de la mirada inquieta d’una xiqueta disposada a emprendre una aventura vital i espacial sense límits.

La nova creació familiar (+ 8 anys) pot veure’s ara tots els dissabtes a les 18: 00h, i els diumenges al matí a les 11:30h i a les 18:00h a la vesprada.

Entrades: https://bit.ly/3jaLLqq

Lluna, la nova producció de l’Escalante, una experiència interdisciplinària per a estimular la curiositat dels més joves

Estimular la curiositat dels joves espectadors a través de les arts escèniques, la ciència i la tecnologia és l’objectiu de Lluna, la nova producció del Teatre Escalante. Un espectacle que es troba en plena gestació i desenvolupament, creat per L’Horta Teatre i dirigit per Juan Pablo Mendiola, que pujarà a l’escenari del Teatre Principal el pròxim 22 de febrer.

Lluna és la segona de les tres produccions pròpies que estrenem aquesta temporada a l’Escalante. Una aposta segura al càrrec d’una de les companyies més sòlides, afermades i amb major recorregut en l’escena teatral valenciana. Una peça dramatitzada que es va quedar pendent l’any passat per la pandèmia i que ara recuperem amb gran il·lusió.

Entrades ja a la venda en https://bit.ly/3jaLLqq

Marylène Albentosa assumeix la direcció del Teatre Escalante

La nova directora, la gestora i funcionària Marylène Albentosa, arriba a l’Escalante en una comissió de serveis, després d’haver sol•licitat el trasllat des del seu lloc de treball com a gestora cultural a Guardamar del Segura. El procés de selecció i adequació de la plaça ha sigut gestionat pel Departament de Personal de la Diputació de València al llarg dels últims mesos.

Albentosa té per davant la difícil tasca d’encaixar la programació d’arts escèniques de la Diputació en un moment de gran afectació per la situació de la pandèmia.  La nova directora ha manifestat la seua satisfacció per poder incorporar-se a “un projecte tan il•lusionant com és el Teatre Escalante, un referent del teatre infantil a tota Espanya, i una plataforma des d’on moltes companyies valencianes han pogut créixer i projectar-se.” També ha manifestat que “tinc l’encomana de la diputada Gloria Tello d’anar explorant, amb la col•laboració de la Diputació de València, les fórmules més adequades per a una solució definitiva a l’espai que li cal al Teatre Escalante”.