Skip to main content

Nadal a l’Escalante: Festeig musical de titelles-animals i un nàufrag feliç

Despertar els sentits de tota la família és el que persegueix el cicle Nadal a l’Escalante, que aquest desembre i gener s’instal·la al Teatre Principal amb  dos espectacles imaginatius en els quals l’enginy i la fantasia ballen al ritme de la música en directe. Una oportunitat d’oci per a acostar el teatre a xiquets i xiquetes amb una programació de contrastada qualitat en la qual la diversió i l’aprenentatge van de la mà.

Soñanado el Carnaval de los animales de Títeres Etcétera oferirà un espectacular i divertit festeig de titelles-animals que recreen escenes màgiques en quinze peces musicals embolicades per la fantasia i interpretades en directe per onze músics. Un concert envaït per l’humor i la poesia, per animals que sorgeixen de la mateixa música i un encadenament de sorpreses que podreu veure els dies 27, 28 y 29 de diciembre.

I amb la música també com a protagonista, Nadal a l’Escalante donarà la benvinguda al nou any amb l’adaptació d’un dels clàssics de Defoe, Crusoe, que arribarà al Teatre Principal els dies 3 i 4 de gener. La història de Robinson Crusoe que la companyia Markeliñe ha actualitzat i revisat per al públic familiar bolca en l’escenari una metàfora de la vida, suggeridora, imaginativa i divertida, en la qual el nàufrag reneix i aprén a viure pels seus propis mitjans en una illa solitària.

Pinocchio arriba a Escena Diversa

  1. La segona proposta d’Escena Diversa és la mirada actual de l’obra de Pinocchio que planteja la companyia Gorakada i que podrà veure’s el 13 de desembre. El personatge de la literatura italiana i universal que presenta la companyia basca és una força de la naturalesa, com tots els xiquets, un Pinocchio de veritat, pragmàtic i entremaliat. Un xiquet intel·ligent i que haurà de lluitar amb si mateix i amb la societat que li envolta, la mateixa que  intentarà canviar. Un espectacle per a tota la família guardonat amb el Premi FETEN 2020 a la Millor Direcció.

    Entrades:  https://bit.ly/33rdMDB

 

Entradas: Pinocchio: https://bit.ly/33rdMDB

 

 

Escena Diversa alça el teló amb Peregrinos

  1. Escena Diversa alça el teló el pròxim diumenge 6 de desembre al Palau de les Arts amb Peregrinos, de Voilà Producciones y El Pavón Teatro Kamikaze. Un espectacle per a tota la família que mescla teatre i cinema d’animació, en el qual una xiqueta en forma de marioneta ens convida a conéixer, des de la seua innocent mirada, la dura realitat de milers de xiquets refugiats. Peregrinos vol acostar a grans i xicotets un fantàstic viatge de camí a la llibertat vist des de la imaginació d’una xiqueta.
  2.  
  1.  
  2. Un pelegrinatge fins a una terra promesa on aquella immensa mar que sempre va somiar veure es pot convertir en la pitjor de les barreres. Una aposta pel teatre familiar intel·ligent i carregat d’emoció per a formar nous públics que vegen un futur ple d’esperança.

Entrades 5€  https://bit.ly/3pNOn0l