Skip to main content

En el Cicle Joves parlem de l’adolescència, del sistema educatiu i de la memòria

El Cicle Joves presenta aquest octubre tres propostes pel públic juvenil que es submergeixen en la realitat i els conflictes d’identitat que travessen els adolescents dels nostres dies, el sistema educatiu espanyol i la importància de la memòria. Tres obres que pujaran a l’escenari del Teatre El Musical i La Mutant per a abordar els conflictes generacionals: Spoiler Alert: No som unes YouTubers qualsevols, dela Lola Boreal; Fiesta, fiesta, fiesta, de la companyia Cross Border Project; y Conservando la memoria, de El Patio Teatro.

L’Escola de teatre Escalante torna a l’octubre amb cursos per menuts, joves i adults

L’Escola Escalante torna a l’octubre amb nou cursos de teatre per a menuts, joves i adults. Tria el que més s’ajuste a les teus necessitats o desitjos i apunta’t ja! I per als professionals de la interpretació, la dramatúrgia i la direcció escènica, l’Escalante conta amb l’Escola Permanent de Professionals per donar continuïtat a la vostra formació en matèries i disciplines impartides per especialistes de les arts escèniques.

Toda la información en nuestra web https://escalantecentreteatral.dival.es/

 

Sabates noves, Premi Max al Millor Espectacle Infantil i familiar, aplega en maig a l’Escalante.

Sabates noves, espectacle produït per la companyia castellonenca Tian Gombau-l’Home Dibuixat, ha sigut reconegut com el Millor Espectacle Infantil i familiar als Premis Max 2020. En maig, el podreu veure al nostre cicle Menut Teatre al MUVIM.

Un espectacle que fascina menuts i grans. Una història senzilla i emotiva amb una escenografia feta amb caixes. Un xiquet estrena sabates i se’n va al riu a berenar. Pel camí descobreix el món que l’envolta. Les seves sabates van acumulant experiències i ell, a poc a poc, creix.

Recta final del cicle Xarxeta

El nostre, vostre, cicle en línia Xarxeta tanca aquest setembre la seua programació, iniciada a finals de maig, amb dues travessies vitals i escèniques per a tota la família que podreu veure de manera gratuïta els dos últims diumenges de setembre al nostre web. El tambor de Cora de La Teta Calva, presenta una història de superació, amistat i amor per la vida amb una aventura que ens ensenya a superar les dificultats i els obstacles. I Salüq de Maquinant Teatre proposa un viatge, un cant al Mediterrani i a la vida mitjançant el testimoni dels que emigren amb el somni d’aconseguir la quimera d’un món millor.