Skip to main content

Invitació a les companyies i/o creadores o creadors per a presentar propostes per al cicle “xarxeta” del teatre escalante

Davant la situació que ha generat la crisi de la Covid-19 al sector de les arts escèniques, des del Teatre Escalante plantegem sumar esforços per donar suport tant a les famílies i xiquets que estan en confinament i precisen continguts per als més menuts com als creadors i companyies que treballen en l’àmbit infantil.

En este sentit plantegem XARXETA, un cicle d’arts escèniques on-line per als més menuts.

El cicle es plantejaria al llarg dels mesos de maig, juny, juliol i setembre 2020 (es descarta inicialment el mes d’agost) amb possibilitat de ser prorrogable segons el període de confinament que hagen suportat les famílies i en especial els xiquets, a més del període de inactivitat dels teatres.

El terme final de presentació de propostes serà el 18 de maig a les 23:59 hores.

Consulta les característiques del cicle ací.

Descarrega la fitxa ací.

Crida a projecte imatge gràfica temporada 2020-21 Teatre Escalante

El Teatre Escalante compta amb una amplia oferta de programació que inclou produccions pròpies, cicles i festivals.

Per a la temporada 2020-21 volem obrir el procés de selecció per al desenvolupament de propostes de la imatge gràfica d’eixa temporada, mitjançant la fórmula crida a projecte.

Per a això necessitem un disenyador/dissenyadora, i/o empresa creativa que realitze tot el disseny de la temporada (imatge gràfica, programes de mà, fullets de programació anual, cartells, rollups, lones, i adaptacions per a premsa escrita i digital, xarxes socials, ..).

En este sentit es planteja esta crida a projecte per a la recepció de portafoli representatiu del treball, a mes del currículum professional de la persona, i/o empresa creativa per a la seua valoració. 

Les candidatures es presentaran del 4 de maig al 12 de maig a les 18:00 hores.

Crida a projecte.