Skip to main content

Escena Diversa: Fantasia, compromís i una odissea espacial

Presentem una nova edició del cicle Escena Diversa amb tres suggeridores propostes per al públic familiar -amb entrades populars a 5€- que pujaran a l’escenari del Teatre Martín i Soler- Palau de les Arts del 3 al 22 de desembre. Tres aventures multidisciplinàries que conviden a embarcar-se en tres viatges escènics i emocionals, tan diferents com estimulants, a través del teatre gestual, els titelles, la dansa, el clown, el teatre de màscares o l’audiovisual: Kailo, de Yapadú Produccions; Estrella, de Marie de Jongh; i Laika, de Xirriquiteula Teatre.

Com destaca Glòria Tello, diputada de Teatres, “en aquesta nova edició del cicle Escena Diversa, que pretén donar espai a companyies del nostre entorn i nacionals amb temàtiques i estètiques molt diferents, continuem apostant per la qualitat i l’excel·lència de les propostes programades, sempre des d’una òptica de respecte i sensibilitat davant els xiquets i xiquetes. Ells són els nostres espectadors del present i si des dels teatres públics continuem oferint-los bons espectacles que desperten la seua curiositat i alimenten la seua imaginació, no deixaran de ser-ho mai en el futur”.

La Biblioteca de sorolls i sons s’instal•la en el Centre del Carme de la mà de l’Escalante

Una pedra, unes cordes, una caixa registradora, uns tests i fins a una cafetera són susceptibles de convertir-se en instruments musicals capaços de transportar-nos a universos sensorials. Un ambiciós repte que ha aconseguit la unió del talent de l’escenògraf José Antonio Portillo i el món creatiu del músic Enric Monfort i el resultat del qual és la Biblioteca de sorolls i sons. Un espectacle íntim per a aforaments reduïts que hem programat dins del Cicle Teatre i Música, el 23 i 24 de novembre, en el Centre del Carme Cultura Contemporània.