Skip to main content

Èxit rotund del cicle Menut Teatre

Els xiquets i xiquetes són espectadors presents i si els oferim espectacles de qualitat no ho deixaran de ser en el futur. Sota aquesta premissa articulem el cicle Menut Teatre amb el qual tancarem la temporada aquest diumenge. Una programació dedicada íntegrament als més xicotets de la casa, a aquells que acaben d’arribar al món, comencen a donar els seus primers passos i/o emetre les primeres paraules.

Com explica el nostre director Josep Policarpo, el cicle Menut Teatre “pretén fomentar el contacte amb el teatre des d’edats molt primerenques a través d’espectacles molt sensorials en els quals els bebès gaudisquen i es deixen portar per tot l’imaginari i les emocions que els actors els proposen”.

 

Afuera es un lugar, espectacle de titelles per a bebès de la companyia Arena en los bolsillos i Planeta Ka, espectacle-instal·lació sensorial coproducido pel Festival El més petit de tots i Imaginart han aconseguit el cent per cent d’ocupació en les funcions que vam oferir les passades setmanes. I aquest diumenge 21 de maig acomiadem temporada en el MUVIM amb dues funcions -17:00 i 18:00h- de Screen Man, de Teatre de L’Home Dibuixat. Un muntatge per a bebès a partir de 2 anys, Premi Nacional de Teatre per a la Infància i la Joventut que situa als xicotets espectadors en un univers màgic que es desenvolupa davant els seus ulls.