Skip to main content

Tallers per a reciclar i vitaminar el treball dels professionals del sector

 

L’Escalante ofereix 4 tallers per a professionals graduats en art dramàtic i dirección d’escena com una trobada per a la reflexió, l’aprenentatge i el necessari reciclatge d’actors, directors i dramaturgs.

En Equilibristes de la creació, Jokin Oregi, creador de la companyia Marie de Jongh l’últim espectacle de la qual Amour va aconseguir el Premi Ercilla a la Millor Producció Basca i primer premi FETEN 2016, ens donarà les claus per a armar una bona estructura dramatúrgica.

En El teatre com a joc i la comèdia dramàtica com a gènere, la directora escènica i dramaturga Carol López, reconeguda amb el Premi Max a la Millor Autoria en català per Germanes i L’any que ve serà millor, crearem un espectacle inscrit en la comèdia romàntica a partir de les improvisacions.

El premiat actor i director Sergio Peris Mencheta, impartirà per la seua banda el curs L’actor creador. I l’escriptor i director teatral Jordi Casanovas, també amb una llarga llista de premis sobre les seues esquenes, ens oferirà un taller de creació per a actors, Ficció i document, en el qual crearem un espectacle a partir de documents reals relacionats amb la Ruta Destroy o a la Ruta del bakalao.

+info: https://escalantecentreteatral.dival.es/escuela/cursos-para-profesionales