Skip to main content

L’Escalante estrena en febrer dues producciones pròpies dirigides per Gabi Ochoa i Xavi Castillo

En la seua aposta per potenciar el teatre dels nostres creadors, l’Escalante estrenarà aquest febrer en el Teatre El Musical (TEM) dos espectacles en valencià que aprofundeixen en la nostra història més recent i que viatgen per les ribes del temps: Vives, de la companyia El Punt G, i Els viatgers del temps, de Pot de Plom Teatre.

Coincidint amb el cinquè aniversari del que es va denominar “Primavera valenciana” s’estrenarà Vives. Una obra del Punto G, dirigida per Gabi Ochoa, que acostarà als estudiants de Secundària i al públic en general als successos reals esdevinguts en l’Institut Luis Vives al febrer de 2012. Una proposta escènica que pretén fer una reflexió sobre l’educació, sobre la seua evolució (i involució), i sobre el llibre com ben material i espiritual. (Del 8 al 12 de febrer -TEM + 14 anys – valencià. Funcions escolars: 8,9 i 10 de febrer. Funció oberta públic: diumenge 12 de febrer 18:00h).

Després de viatjar a la nostra història més pròxima, l’Escalante ens convidarà a conèixer Els Viatgers del Temps, creació de Pot de Plom Teatre dirigida per Xavi Castillo. Una obra en la qual descobrirem a una intrèpida companyia de còmics ambulants que en realitat són un grup de científics i el seu “carromato” és un prototip de màquina del temps amb la qual es transporten a diferents èpoques i mons imaginaris per a completar les seues recerques. Humor, art i diversió garantits. (Del 15 de febrer al 23 de març. Funcions obertes al públic: diumenge 26 de febrer i 5 de març 18:00h – TEM + 8 anys –valencià).

Les aventures de T.Sawyer es traslladen aquest març al Palau de les Arts

L’Escalante Centre Teatral traslladarà les funcions pendents de la seva producció Les aventures de  T.Sawyer, creada per la Teta Calva, al Palau de les Arts el març vinent.

 

.

Les visites escolars concertades per veure Les aventures de T.Sawyer que no van poder ser representades pel tancament del Teatre Escalante es realitzaran a la Sala Martin i Soler del Palau dels Arts Reina Sofia del 7 al 12 de març. Aquesta fórmula de col•laboració entre les dos institucions permetrà així recuperar les funcions escolars previstes d’aquest espectacle al mateix temps que oferirà dues funcions obertes al públic el dissabte 11 i el diumenge 12 de març.