Skip to main content

Estrena absoluta de Les aventures de T.Sawyer

L’ escenari del Musical acollirà el 8 de novembre l’estrena de Les aventures de T. Sawyer, coproducció de l’Escalante i La Teta Calva. Una adaptació dels textos de Mark Twain dirigida per Xavo Giménez en la qual el protagonista d’aquest clàssic de la literatura universal canvia de gènere per a oferir un cant a la llibertat, contra els somnis frustrats dels més xicotets i contra l’autoritarisme i el classisme. Com diu la nostra Sawyer “cara amunt i al vent”. Funcions concertades als matins de dilluns a dijous fins al 14 de novembre i 3 funcions obertes: 16 de decembre 20:00h i el 6 i 8 de desembre 18:00h.

interior_t_sawyer

La programació de l’Escalante es trasllada al MUVIM i al TEM

La programació de la temporada teatral Escalante es trasllada a espais públics per a garantir la seua continuïtat i el treball dels professionals del sector. Tot açò, després dels problemas estructurals detectats en el teatre i el tancament de la primera sala als quals ha hagut de fer front Josep Policarpo a les poques setmanes que es fes càrrec de la dirección. El Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MUVIM) i el Teatre El Musical (TEM) acolliran la programació de l’Escalante. Gràcies per el suport i l’acolliment!!

vos_esperem_al_tem

Comecem! L’ Escalante obri la seua temporada al MUVIM

La Biblioteca de cuerdas y nudos inaugurarà la 32a temporada de l’Escalante en el MUVIM de la mà i l’art de José Antonio Portillo. Una invitació als xiquets i al públic familiar a descobrir els secrets d’una biblioteca que guarda manuscrits, textos, partitures i objectes ficats en cilindres plens de missatges de cordes i nusos. Un diàleg de silenci entre la mirada de l’espectador i els objectes que habiten aquesta biblioteca fora del temps. Hi haurà funcions escolars concertades del 2 al 5 de novembre i funcions pel públic general el 6 de novembre, a les 12:30 i 18:00 h.

in_biblioteca