Skip to main content

Opinión IES Illes Balears

Valoració “ Les aventures de T. Sawyer”

Ens va agradar la idea de cambiar els protagonistes de sexe, era la sorpresa que la mestra ens havia nomenat, ja que vam veure l’obra el dia de la dona. Va estar molt divertida i interesant. També ens va sorprendre la música en directe ( de la época de la esclavitud, sobre el 1870/1880), perquè no sabiem com feien els efectes de sorolls; finalment descobrirem que a una part de l’escenari, els actors feien els sorolls amb aparells especials. La acústica de l’espai interior, la Sala Martí i Soler, que no era molt gran però s’adaptava a l’ambient de l’obra, la música ens englobava a tots.

Si tinguerem que millorar o sugerir alguna cosa, podria ser, més participació del públic, com per exemple, pujar a l’escenari com a voluntari (ajudant a la mare de Tomasa a buscar-la), parlar més amb el públic, etc… perque en algún moment, ens haguera agradat estar encara més dins de l’obra.

Com a conclusió, nosaltres pensem que l’ensenyament de l’obra, vol transmetre que tant els xics com les xiques, podem tenir i tenen, el mateix espirit aventurer, creatiu, imaginatiu, poden fer les mateixes coses i són capaços de fer el que vullgem si ens ho proposem.

IES Illes Balears