Skip to main content

El Teatre Escalante tanca la temporada amb més del 90%

El projecte artístic del Teatre Escalante gaudeix d’una excel·lent salut i acolliment. Així ho confirmen les dades de l’informe final de temporada 2018-2019. L’índex d’assistència als espectacles augmenta any a any, reforcem les produccions pròpies i augmentem el programa d’activitats.

L’oferta teatral de l’Escalante va abastar 18 espectacles, dels quals 3 van ser produccions pròpies en valencià i 1 una reposició. Muntatges interdisciplinaris –teatre, dansa, circ, marionetes, etc.- que es van materialitzar en 136 funcions, 105 en sessions matutines que van gaudir els alumnes d’Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat procedents de 297 centres de la nostra comunitat, i la resta, 31 representacions, en funcions vespertines i obertes al públic familiar i adult. La programació va acaparar l’atenció de més de 25.000 espectadors, la qual cosa es tradueix en el 91% d’ocupació i un augment de tres punts percentuals respecte a la temporada anterior, amb el 88% de l’aforament total.

Entre els muntatges o cicles que van superar el 90% d’ocupació destaca el cicle Memòria Històrica amb un 94,4%; les produccions pròpies Yolo amb un 93% i Anna i la màquina del temps amb un 93,2%; els espectacles pertanyents a Escena Diversa, En els Núvols i Pop-Up, que van obtenir un 97,2% i 92% d’aforament, respectivament; i èxit rotund també de públic per a una de les propostes de Menut Teatre, Pequeño Big Blue, amb quasi el 100% d’ocupació (97,7%).

Bienvenida al mundo escénico de ‘El xiquet que volia una falda escocesa’

Estamos muy contentos con la exitosa bienvenida en el mundo escénico que recibió el texto del libro «El niño que quería una falda escocesa», del joven dramaturgo Adrián Novella, Premio de Teatro Infantil Escalante. Gracias a todos y a todas por  acompañarnos en la magnífica y estimulante lectura dramatizada que hizo la compañía Bullanga Teatro dentro del marco de Tercera Semana.