Presentació | Sala Escalante Centre Teatral

Escola

Presentació

L’Escola de Teatre Escalante de la Diputació de València va nàixer el 1993, amb la intenció d’acostar les arts escèniques al públic i convertir la formació en un instrument de diversió i desenvolupament personal i social. A més, l’escola vol oferir als professionals una oportunitat per a l’especialització en la formació acadèmica.

El seu funcionament, tant a nivell pedagògic com a nivell logístic, garanteix i tutela l’activitat de l’escola i l’aprenentatge de l’alumnat. L’equip pedagògic es compon de professionals en actiu, amb un coneixement profund de la realitat teatral, tant en el pla professional com en el pedagògic, distribuïts en departaments didàctics que garanteixen la correcta vertebració d’un pla d’estudis dinàmic i actual.

 
 
Horari Secretaria

Administració: Patricia Teruel / Grazia Hernández

De dillun a divendres de 9:00 a 13:00h i de 17:00 a 18.30h

Per a més informació, escola.escalante@dival.es

o al telèfon 601 738 316

Àmbit pedagògic

Teatre Dones
Aquest departament de l’escola donarà cabuda a dones que hagin estat o siguin, víctimes de violència de gènere o que estiguin en risc dexclusió social, en qualsevol de les seves variants.
Teatre Inclusiu
Aquest departament de l’escola donarà cabuda a persones amb necessitats especials, bé per patir algun tipus de discapacitat o bé per patir una situació d’exclusió social en qualsevol de les seues variants.
Escola permanent per a professionals
Les especialitats són cursos destinats a persones graduades o diplomades en Art Dramàtic o titulacions equivalents.
Seminaris per a professionals
Seminaris impartits per professionals de reconequt prestigi que habitualment desenvolupen la seua trajectòria fora de la nostra Comunitat. Tallers de formació permanent dirigits a aquells actors i actrius que no han tingut temps d’endinsar-se, reciclar-se en altres aspectes del seu treball interpretatiu.
Escoleta
Consta de tres ciclos de estudios, definidos fundamentalmente por el proceso de desarrollo psicológico del alumnado desde una perspectiva evolutiva.